За нас    Контакт    English

Општи информации

Генерален увозник и Официјален застапник за Македонија - Смарт Импекс ДООЕЛ ул. Круме Јаскоски 23 7500 Прилеп Македонија
Нудиме ефикасни и економични топлински решенија за вашиот дом и деловни простории. Топлински пумпи, грејни и повеќе сезонски клима уреди, план, решение и реализација. Контактирајте не и дознајте повеќе.

Нашата порака

Со нашите топлински пумпи, централни системи за греење и ладење, мобилни грејни тела, фен којлери. Заштедете, грејте се поефикасно и подобро, бидете eco-friendly и искористете ја енергијата на почвата, водата и воздухот.