За нас    Контакт    English
Download Карактеристики Функции

Bi2 SL smart inverter ultraslim

Tерминал што загрева, лади, одвлажнува и филтрира. Благодарение на неговиот интегрален дизајн, со длабочина од само 12,9 см, инсталацијата и одржувањето на машината никогаш не биле толку лесни! Со иновативната интегрирана повеќеслојна контрола, максималната удобност е секогаш на дофат на раката.

Преглед

Единствен терминал што се загрева, климатизира воздухот и се филтрира. Ултраслим технологијата комбинира тангентален вентилатор и електричен мотор, кој ја модулира брзината. Ако се спореди со традиционалниот вентилатор, тој обезбедува минимално ниво на бучава заедно со максималната дифузија на воздухот.

Карактеристики

Инсталација: едноставна инсталација на под, зид и таван
Компактност: дебелина од само 12,9 cm
Достапен опсег: 5 достапни големини
Достапни бои: Бела
Лесно одржување: Отстранливи филтри за внес на воздух

Функции

Климатизирање
Одвлажнување
Греење
Филтрирање
Обезбедува филтрирање на воздухот
Загреано греење со принудна конвекција
Загреано греење со природна конвекција
Ладење со принудна конвекција