За нас    Контакт    English
Download Карактеристики Функции

Sherpa ® MONOBLOC S1 E

Моноблок топлинска пумпа од воздух до вода, со ладно средство со мало влијание врз животната средина R32, идеално за управување со удобноста на домот во текот на целата година. Не согорува фосилно гориво; но ја користи топлината присутна во воздухот и ефикасно ја пренесува на терминалите на растението. За секој потрошен kW електрична енергија, произведува над 4 топлинска енергија: ова значи дека 75% од енергијата е бесплатна, обновлива и чиста!

Преглед

херметички двоен ротирачки DC инвертер со вбризгување на пареа, комплетно со термичка заштита

Карактеристики

Обезбедува DHW (топла вода за домашна употреба): загреана вода со температури до 60°C
Медиум за разладување: R32
Далечински контролен панел: Далечинска сонда за температура на амбиентниот воздух, за управување со единицата на амбиенталната поставена точка.

Функции

Ладење
Топла вода за домашна употреба
се до 60°C
Греење