За нас    Контакт    English

Ѕидни климатизери

Опсегот на класа А класични зидни климатизери со инвертерска технологија е: максимална ефикасност и намалена потрошувачка, исто така и во режим со топлинска пумпа.

 

ДИЗАЈН

Опсегот на класа А клими со инвертерска технологија се одликува со максимална ефикасност и намалена потрошувачка.Намалената потрошувачка важи и во режим како топлинска пумпа.

ОКОЛИНА

Во 2011 Olimpia Splendid го започна проектот ECOGREEN. Влијанието врз животната средина од нашите производи и процеси стана клучен концепт на дизајн кој ја придружува секоја фаза од животниот циклус на производот: од фазата на дизајнирање, до избор на материјали кои можат да се рециклираат