За нас    Контакт    English
Download Карактеристики Функции

Nexya S3 inverter multi

Серијата Nexya S3 Multi е наменета за климатизација на повеќе простории. Се инсталира една надворешна единица на која се поврзани до 4 ѕидни терминали, секоја посветена на климатската контрола на своето опкружување.

Преглед

Nexya S3 inverter multi е достапен во следните изведби: ДВОЈНА за климатизација до 2 средини, ТРОЈНА за климатизација до 3 средини, ПАНЕЛНА за климатизација до 4 средини. Работата на поединечните единици е засебна. Внатрешните единици се достапни во 3 верзии: Сплит, канална и касетна DC инверторскиот компресор обезбедува прецизно прилагодување на моќноста во зависност од топлинскиот оптоварување на околината и бројот на простории кои ги климатиза, овозможувајќи заштеда до 30%

Карактеристики

Модели на моќ: 4.2 kW - 5.3 kW - 8.3 kW 10.4 kW
Енергетска ефикасност при ладење: A+
Енергетска ефикасност при греење: (Просек на климатските зони): A +
Медиум кој се користи за ладење: R410A*
Далечинско: Мултифункционален далечински управувач
Осветлување на екран
Тајмер 24
Флексибилност на инсталација: Флексибилност на комбинацијата
* Нехерметички затворена опрема која содржи флуориран гас

Функции

Одвлажнувач
Ауто функција
Ги прилагодува параметрите за работа врз основа на температурата на околината
Вентилација