За нас    Контакт    English
Download Карактеристики Функции

Bi2 Air SL Air inverter

Bi2® Air е терминал што загрева, лади, одвлажнува и филтрира. Благодарение на неговиот интегрален дизајн, со длабочина од само 12,9 см, инсталацијата и одржувањето на машината никогаш не биле толку лесни! Со иновативната интегрирана повеќеслојна контрола, максималната удобност е секогаш на дофат на раката.

Преглед

возможува: кондиционирање, греење, ладење, одвлажнување, филтрирање. Патентираната технологија RADIANT+ комбинира нискотемпературно зрачење на радијантниот панел со самомодулативна вентилација, гарантирајќи исклучително рамномерна дифузија на воздухот и температурата.

Карактеристики

Инсталација: едноставна инсталација на под, зид и таван
Компактност: дебелина од само 12,9 cm
Достапен опсег: 5 достапни големини
Достапни бои: Бела
Лесно одржување: Отстранливи филтри за внес на воздух

Функции

Одвлажнување
Обезбедува филтрирање на воздухот
Загреано греење со принудна конвекција
Загреано греење со природна конвекција
Ладење со принудна конвекција