За нас    Контакт    English
Download Карактеристики Функции

Bi2 Nano

Bi2 Nano загрева, лади и суши. Благодарение на неговиот посебен дизајн Bi2 Nano е само 12,9 cm длабок и висок 34,8 cm. Произведен во Италија, гарантира удобност и енергетска ефикасност.

Преглед

BI2 NANO е вентилатор исполнет со вода кој грее, лади и суши обезбедувајќи комфорт и стабилност. Дебелина од само 12,9 m и висина од 34,8cm. Има тангенцијален вентилатор и само-модулативен мотор кој гарантира минимална потрошувачка и максимална униформност на температурата. Дизајниран за објекти каде што можете да го инсталирате производот на ѕид: ако се работи за стаклен ѕид

Карактеристики

Инсталација: под / ѕид / таван *
Компактност: дебелина од само 12,9 cm, висина 35 cm
Достапен опсег: Опсегот се состои од 5 модели на моќност
AC мотор
Достапни бои: Бела
Снижена верзија
Лесно одржување: Лесната пристапност до филтри за воздух и пристап до предниот вентилатор го поедноставува чистењето
Метални страни

Функции

Одвлажнување
Греење
Ладење
Обезбедува филтрирање на воздухот